Suomalaislupauksella edessään uransa ensimmäiset Australian avoimet: ”Odotan innolla pelaamista siellä”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Otto Virtasen vuosi 2018 toi mukanaan Wimbledonin poikien nelinpelimestaruuden, legendaarisen Orange Bowlin kaksinpelivoiton ja ensimmäisen ammattilaisturnausvoiton nelinpelissä. Vuosi huipentui joulun välipäivinä yhteiseen harjoitukseen miesten maailmanlistan ykkösen Novak Djokovicin kanssa.

– Valmistavat treenit ovat tuntuneet tosi hyviltä. Olen saanut paljon erilaisia vastuksia, mistä on toivottavasti hyötyä.

Virtanen valmistautuu vuoden ensimmäiseen Grand Slamiin parhaillaan 1. kategorian ITF World Junior Tennis Tourin kilpailussa Australian Traralgonissa – kolmanneksi sijoitettu Virtanen voitti perjantaina avauskierroksen ottelussa australialaiskarsijan Nikita Volonskin 7-6, 6-2. Turnaus päättyy 16.1. ja Australian avoin alkaa junioreiden osalta 19. päivä. Virtanen suuntaa ensimmäistä kertaa urallaan Australian avoimiin.

– Suurimmaksi osaksi olen kuullut, että kyseessä on paras Grand Slam -turnaus. Odotan innolla pelaamista siellä.

Virtanen on tällä hetkellä ITF World Junior Rankingin kuudentena ja Australian avoimissa hän on kaksinpelin kolmanneksi sijoitettu. 18-vuotta tänä vuonna täyttävä suomalainen lahjakkuus on uuden tilanteen edessä, kun hän pääsee aloittamaan turnaukset kärkisijoitettujen joukossa.

– Ei sijoitus vaikuta paljoa, mutta vähän kumminkin. Tiedän kaaviossa olevan todella hyviä sijoittamattomia pelaajia. Tietenkin on itselleni plussaa etteivät kärkisijoitetut tule alkukierroksilla vastaan.

Lähde: Tennisliiton tiedote

Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!