Tappioita kokenut Henri Kontinen: ”Tiedämme, että pystymme paljon parempaan kuin viime kaudella”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Henri Kontisen ja John Peersin viime kausi ei ollut parin toiveiden mukainen. Vaikka viime kausi jätti toivomisen varaa, ei parille ollut epäselvää yhteisen taipaleen jatkaminen. Mahtui viime vuoteen myös onnistumisiakin kolmen turnausvoiton muodossa: Brisbane ATP 250, Queen´s Club ATP 500 ja Toronto ATP Masters 1000.

Suomalais-australialaisduolle vuosi 2019 on neljäs yhdessä. Vuonna 2017 pari nähtiin maailmanlistan kärjessä ja nyt uutta nousua lähdetään rakentamaan maailmanlistan sijoilta 28. (Peers) ja 29. (Kontinen). Vuoden ensimmäisessä turnauksessa Brisbanessa Kontinen/Peers kärsi avauskierroksen tappion ja Australian avoin on parin vuoden toinen turnaus.

– Australiasta on parin vuoden takaa hienot muistot, joten on kiva palata takaisin, kommentoi Kontinen.

Kontinen/Peers juhli siis toissa vuonna mestaruutta Melbournen kentillä. Parivaljakko tietää varsin hyvin mitä menestyminen Australian lämmössä vaatii. Lämpötila onkin yksi suurimmista haasteista Kontisen mukaan.

– Keli voi vaihtua päivässä 40 asteesta 20 asteeseen, mikä voi vaikuttaa peliin aika paljon. Australiassa pitää olla valmis kaikkeen.

Kontinen ja Peers ilmoittivat viime vuoden lokakuussa TEHO Sport Tennisliigan avaustapahtuman yhteydessä jatkavansa yhteistyötään myös vuonna 2019. Jo tuolloin pari korosti, että yhteispeli toimii ja he tietävät pystyvänsä yhdessä parempiin tuloksiin ottelu ottelulta ja turnaus turnaukselta.

– Ei olla asetettu mitään uusia tavoitteita edellisiin kausiin verrattuna. Tiedämme, että pystymme paljon parempaan kuin viime kaudella – varsinkin Grand Slameissa, kertoi Kontinen tulevan vuoden tavoitteista.

Kontisen ja Peersin avauskierroksen vastustajat selviävät ensi viikon alussa, kun nelinpelikaaviot julkaistaan.

Lähde: Tennisliiton tiedote

Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!