Therese Johaug hiihti jälleen yhteen voittoon maailmancupin osakilpailussa Ruotsissa, kun hän päihitti toiseksi tulleen joukkuekaverinsa Astrid Uhrenholdt Jacobsenin 22,8 sekunnilla. Kolmanneksi tuli kotiyleisön edessä hiihtänyt Ebba Andersson 24,9 sekuntia kärjestä jääneenä. Krista Pärmäkoski oli kisan viides. Aikaeroa kärkeen kertyi 53,3 sekuntia.

– Perusveto, aika tuttu sija jälleen kerran.Tasanen suoritus, tasasesti eroo tuli kärkeen. Tää oli sellanen rata et kokoajan pitäis olla hirmu terävä ja tarkka. Jos vähä nukahtaa jossakin niin tappiosekunteja tulee. Tää nyt varmaan on se mun kuntotaso tällä hetkellä. Tällä hetkellä ero keulaan on toki iso, mutta vielä kuitenkin ollaan ihan ok mitalikamppailussa mukana, jos miettii Seefeldiä, Pärmäkoski pohtii.

Riitta-Liisa Roponen hiihti toisiksi parhaana suomalaisena sijalle 19.

– Tänään 19. sija oli kyllä ihan maksimi suoritus. Siitä voidaan päätellä se, kun kattoo tuloksia niin kartalla ollaan, ei oo huikeet erot sinne kymppisakkiin. Lähetään vaan uuteen nousuun, uutta matoa koukkuun ja kohti seuraavia kilpailuja.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote