Nyrkkeilyn raskaansarjan kuumiin nimiin lukeutuva Dillian Whyte on näreissään, että Anthony Joshua on vitkutellut ottelutarjousten kanssa. Whyte olisi halunnut kohdata Joshuan kehässä, mutta ei saanut mielestään tarpeeksi otollista tarjousta tälle.

– Se on selvää, että he eivät ole missään vaiheessa olleet tosissaan minun kanssani huhtikuun ottelun suhteen, Whyte totesi Telegraph Sportille.

– Jos he olisivat olleet tosissaan, he olisivat aloittaneet neuvottelut aikaisemmin ja realistisemmilla ehdoilla. Tuolla bisnestyylillä Joshua ei kohtaa minua, Deontay Wilderia tai Tyson Furya kovin nopeasti.

– He ovat varanneet Wembleyn aikoja sitten ja AJ on ollut vapaa sen jälkeen, kun hän voitti Alexander Povetkinin viime syyskuussa. Silti he eivät saaneet tehtyä kunnolista tarjousta ennen tammikuun puoliväliä, Whyte manaa.

Dereck Chisoran viimeksi kehässä tyrmännyt Whyte antaa oman arvionsa tulevasta.

– Me olisimme voineet otella, jos Joshua olisi todella halunnut. Se on kuitenkin minulle selvää, että hän haluaa kohdata Jarrell Millerin New Yorkissa.

Whyte olisi saanut viisi miljoonaa puntaa, mikäli olisi suostunut kohtaamaan Joshuan Wembleyllä. Summa oli kuitenkin Whyten mielestä liian vähän ja varoaika liian lyhyt. Hän olisi ehtinyt valmistautumaan otteluun vain 11 viikkoa, kun normaalisti Whyte vetää 14 viikon harjoitteluleirin ennen otteluita. Whyte korostaa puheissaan, että promoottori Eddie Hearn tiesi tämän.

– Se oli ilmeistä. Joshua ei halua kohdata oikeasti minua. Hän haluaa kohdata Amerikassa Millerin. Se on helppoa rahaa, Whyte vuodatti.