Salibandyliigassa pelattiin perjantaina yksi ottelu, jossa Westend Indians löi vieraskentällä EräViikingit 7-5. Voitto oli ”Heimon” ensimmäinen ErVistä liigan runkosarjahistoriassa ja samalla EräViikinkien kevään neljäs perättäinen tappio. Indians taas on voittanut viimeisimmistä kahdeksasta pelistään kuusi.

Tänään EräViikingit ehti nousta toisessa erässä kahden maalin tappioasemasta 4–3-johtoon mutta lähti toiselle tauolle taas takaa-ajajana Joonas Föhrin ja Tuomas Harjulan ehdittyä osua vieraille. Kolmannen erän alussa Indiansin Aaro Astala laukoi lukemiksi jo 4-6 ja minuuttia ennen loppua Kevin Nylund tyhjiin 4-7. Eero Nuutisen illan toinen osuma kuudella viittä vastaan ajassa 59.51 jäi enää kosmeettiseksi kaunisteluksi.

Aaro Astala oli maalillaan ja kahdella maalisyötöllään ottelun tehomies. Puolustaja Tuomas Harjula laukoi Indiansin maaleista kaksi.

Lähde: Salibandyliitto