Mestarien liigan jatkopeleissä saatetaan nähdä suomalaisväriä!

© Kuva: Juha Tamminen

Lentopallon naisten Mestarien liigan pudotuspeleissä voidaan hyvinkin nähdä suomalaisväriä tulevana keväänä. Roosa Koskelon saksalaisjoukkue Stuttgart jatkaa nimittäin hyviä otteitaan maailman kovimmassa seurajoukkueiden kisassa.

Stuttgart löi lohkovaiheen neljännellä kierroksella Daniela Öhmanin ranskalaisjoukkueen Beziersin vieraissa 3-0 (25-19, 25-20, 25-16). Koskelo pelasi Stuttgartn liberona ja Öhman puolestaan keräsi 8/+8 mm. Kolmen ässäsyötöt myötä Beziersille.

– Syötettiin hyvin ja pelattiin myös todella hyvä torjunta-puolustus peli. Hieno voitto siinäkin mielessä, että edelleen kaksi pelaajaamme normikuusikosta oli poissa. Mielestäni meijän vastaanotto toimi myös aika hyvin, vaikka tilastot kertovat jotain ihan muuta, Koskelo kertoi Lentopalloliitolle.

Stuttgartilla on mainiot mahdollisuudet napata lohkokakkosena paikka pudotuspeleissä kaksi kierrosta ennen lohkovaiheen päätöstä. Todennäköisesti pisteettömän Maritza Plovdivin voittaminen jo riittää jatkopeleihin. Beziersillä on kasassa yksi voitto.