Vapaaottelija Teemu Packalén valmistautuu palaamaan UFC-häkkiin malttamattomana. Pahasta polvivammasta ja muista kolhuista toipuminen on vienyt pitkälti toista vuotta ja edellisestä ottelusta tulee pian kuluneeksi kaksi vuotta. Mutta odotus on pian ohi, sillä mies pääsee ottelemaan Pietarin UFC-illassa.

Packalén sai hyviä uutisia UFC:n suunnalta ja pisti epäröimättä nimensä paperiin, kun hänelle tarjottiin mahdollisuutta otella Pietarissa 20. huhtikuuta.

Pehmeää laskua kamppailijan arkeen ei ole luvassa, vaan Packalén saa vastaansa kotiyleisön suosikin, konkariottelija Aleksandr Jakovlevin. Venäläisellä on tilillään kolminkertainen määrä ammattilaisotteluita turkulaistaistelijaan verrattuna ja Jakovlev on kohdannut painoluokkaa ylempänä lukuisia UFC.n huippunimiä. Nyt hänkin palaa pitkältä ottelutauolta ja vaihtaa kevytsarjaan (-70,3 kg).

– Ei ole vastustaja tosiaankaan helpoimmasta päästä, hän nollaa osin omia vahvuuksiani. En välttämättä olisi halunnut pitkää vasuria vastaan, toisaalta hänelläkin on pitkä tauko alla. Mutta tarkoitus on hakata äijä lattianrakoon. Hänen edellinen matsinsa ei vakuuttanut, ja lähdetään siitä, että sama tahti jatkuu, hän kertoi Unibetin tiedotteessa.