Suomen päävalmentaja paljasti, miksi suomalaishyppääjä hylättiin jo ennen kilpailua

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!

Antti Aalto hyppäsi sijalle 18 illan maailmancupin osakilpailussa Saksan Willingenissä. 136 m ja 133.5 m kantaneilla hypyillä hän jatkaa tasaisen varmoja otteitaan viimeisenä kilpailuviikonloppuna ennen Seefeldin MM-kisoja.

– Tänään oli kaksi ihan kohtalaisen hyvää hyppiä. Sikäli olen tyytyväinen tuohon, kun alussa oli vähän hankalaa täällä hyppäämisen kanssa. Sain sitten parannettua tuohon kisaan pikkuisen suorituksia. Uskon, että tästä on ihan hyvä jatkaa huomiseen, tyytyväinen Aalto kertoi Hiihtoliiton tiedotteessa.

Andreas Alamommo oli toinen tornista alas tulleista urheilijoista. Hänen kilpailun ainokaisensa kantoi 104 metriä. Alamommo oli kisan 47:s.

Eetu Nousiainen hylättiin puvun vuoksi jo ennen ensimmäisen kierroksen hyppyä.

– Puvussa oli torso neljä milliä liian alhaalla tornissa. Joku kömmähdys siinä puvun pukemisessa on käynyt. Sama puku, jolla hän on viimeisen kuukauden ajan hypännyt. Täytyy olla vain tarkempana sen kanssa, harmittelee päävalmentaja Lauri Hakola.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!