Suomen tavoitteena on järjestää kaikkien aikojen kisat – Salibandyn MM-kisoihin haalittu mukaan valtava määrä yhteistyökumppaneita

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Suomi lähtee kisoihin kahden perättäisen mestaruuden jälkeen tavoittelemaan historiallista kolmatta perättäistä maailmanmestaruutta. Kisojen teema on ”More – Enemmän” ja tavoitteena on järjestää kaikkien aikojen kisat.

Kisojen katsojatavoitteena on ylittää 100 000 katsojaa, ja kisoihin osallistuu 16 maata. Kisat tulevat olemaan vuoden 2020 suurin kansainvälinen huippu-urheilutapahtuma Suomessa.

Salibandyliitto julkisti kisojen kumppanit jo nyt eli poikkeuksellisen aikaisin. Mukana on 15 kumppania järjestäjäkaupunki Helsingin ja Kansainvälisen Salibandyliiton neljän kumppanin lisäksi. Lähiviikkojen aikana kumppanijoukko tulee vielä täydentymään.

– Kisojen teeman mukaisesti haluamme antaa myös kumppaneillemme enemmän, sanoo Jari-Pekka Jouppi kumppanihankinnasta vastaavasta Markkinointiosakeyhtiö i2:sta.

– Kahden vuoden aika mahdollistaa tuloksekkaan hyödyntämisen ja juuri sehän on se syy miksi kumppanit lähtevät mukaan, jatkaa Jouppi.

Mukana kisoissa ovat Craft, Dachser, Säästöpankki, Sanoma, Taksi Helsinki, OP Vakuutus, Fishermans Friend, XZ, Eerikkilä Sport & Outdoor Resort, Tupla+, Stadium, Ticketmaster, Sponsor Insight, Ideapark ja i2.

– Ensimmäisessä yhteisessä kumppanitapaamisessa oli havaittavissa, että meillä on poikkeuksellisen hieno ja innokas joukko kumppaneita mukana toiminnassa jo tässä vaiheessa kisaprojektia. Odotan innolla mitä kaikkea saamme yhdessä aikaiseksi kahden vuoden kisamatkan aikana, sanoo tapahtumajohtaja Hanne Pirkola Salibandyliitosta.

Kisojen avulla halutaan edistää myös tärkeitä vähävaraisten lasten harrastusmahdollisuuksia sekä työntekijöiden liikkumisen lisäämistä. Kisat tekevät tiivistä yhteistyötä mm. Hope-yhdistyksen kanssa.

Lähde: Salibandyliiton tiedote

» Seuraa maailman huippusalibandya Ruudusta. Jopa 120 ottelua kaudessa!

Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!