Kaisa Mäkäräinen ei selvinnyt kommelluksitta Örsersundissa – ”Suksien päällä makasi joku tyttö”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!

Suomen kaksikko Kaisa Mäkäräinen ja Tero Seppälä sijoittui 12:nneksi Östersundin MM-kisojen parisekaviestissä torstaina.

Ensimmäistä kertaa MM-kisoissa kilpaillun parisekaviestin voiton vei Norja joukkueella Marte Olsbu Röiseland ja Johannes Thingnes Bö. Suomi jäi kärjestä lopulta minuutin ja 39 sekuntia.

– Kun lähtönumero oli 23, oli odotettavissa, että siinä tulee olemaan ensimmäisellä kierroksella tapahtumia edessä. Ainakin yhdellä meni sauva, ja sitten vielä nousun lopussa minun suksien päällä makasi joku tyttö jonkun aikaa. En päässyt oikein mihinkään, Mäkäräinen harmitteli.

Viestin avannut Mäkäräinen selvitti avausosuutensa makuupaikan puhtaasti, mutta joutui kiertämään yhden sakkokierroksen ensimmäiseltä pystypaikalta.

– Tuli alussa jo tosi paljon eroa keulaan, ja vaikea sieltä oli nousta. Makuun nollat toi vähän paremmille sijoituksille. Mutta en tiedä, mikä sille keulaporukalle tuli, kun parisataa metriä ennen ammuntaa ketään ei kiinnostanut hiihtää. Ruvettiin oikein jarruttelemaan kunnolla, ja se ei oikein minulle sovi. Pelkäsin jo vähän pahinta siinä vaiheessa. Sitten vain kaikki laukaukset olivat vähän myöhässä. Tiputtiin valitettavasti siinä pelistä pois.

Mäkäräinen jättää lauantain viestin väliin ja keskittyy MM-kisojen päätösmatkalle, sunnuntain yhteislähtökilpailuun.

– Kohtuu rankka MM-setti on ollut. Kisoja on paljon ja aina on vain uutta kohti mentävä, ihan sama miten edellinen on mennyt. Niin tehdään tänäänkin, Mäkäräinen päätti.

Lähde: Ampumahiihtoliiton tiedote

 

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!