Kerttu Niskanen murtui päävalmentajan päätöksestä

© Kuva: Getty Images
Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Kerttu Niskasen MM-kisoista ei jäänyt pahemmin jälkipolville kerrottavaa. 30-vuotias hiihtäjä sairastui kisojen alkupuolella, jonka vuoksi hän ei pystynyt osallistumaan parisprinttiin yhdessä Krista Pärmäkosken kanssa.

Toivuttuaan kilpailukuntoon Niskanen starttasi 10 kilometrin perinteisen kisaan. Siinä hän oli 22:s. Tuo näyttö ei riittänyt päävalmentaja Matti Haavistolle, vaan hän valitsi viestijoukkueeseen Laura Monosen hiihtämään Pärmäkosken lisäksi toista perinteisen osuutta. Vapaan osuudet Haavisto antoi Riitta-Liisa Roposelle ja Eveliina Piipolle.

Niskanen purki tuntemuksiaan MM-kisoista Instagram-tilillään.

– Yksi huono tulos sairastelun jälkeen ja MM-kisat oli siinä. En saanut mahdollisuutta enää näyttää kuntoani näissä kisoissa. Olo nyt on hyvin surullinen ja pettynyt, mutta kisat jatkuu jo ensi viikonloppuna Holmenkollenilla!, Niskanen kirjoitti.

Hän ei osallistu lauantain 30 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailuun.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!