Lauantaista muodostui pelaajille poikkeuksellisen pitkä ja kuormittava päivä golfin Euroopan kiertueen Oman Openissa. Kilpailua jatkettiin aikaisin aamulla hiekkamyrskyn keskeytettyä pelit perjantaina ja palloa lyötiin niin pitkään kuin se valon puolesta oli mahdollista.

Mikko Korhonen pelasi aikaisin aamulla loppuun toisen kierroksensa ja selviytyi lopulta jatkoon ainoana suomalaisena.

Paketin kasaaminen kolmannelle kierrokselle onnistui kokeneelta ammattilaiselta hyvin ja Korhonen selvitti viisi reikää tuloksella yksi alle parin, ennen kuin kisa keskeytettiin pimeyden laskeuduttua.

Korhonen on yhteistuloksella +3 kilpailussa jaetulla 38. sijalla, kun pääosa pelaajista on pelannut kolmannesta kierroksesta alle puolet.

– En ihan päässyt vireeseen, kun lopetin toisen kierroksen kello 9.15 ja aloitin kolmannen kello 16.50. Pari aamupalaa ja lounasta siinä tuli syötyä, väliin treeniä ja lepäilyä, hän kertoi.

– Aivan loppuhan tässä on nyt ja aamulla pitäisi olla kello 7.15 (5.15 Suomen aikaa) taas kehissä. Room service on tilattu ja herätys on viiden pintaan. Huomenna on edessä 31 reikää. Täytyy koittaa ottaa tilanne huumorilla, liian suuria odotuksia tässä ei ole, Korhonen jatkoi.

Kisan kärkeen nousi Saksan Maximilian Kiefer tuloksella -5.

Oman Open näkyy suorina lähetyksinä Viasat Golf -kanavalla ja Viaplayssä.

Lähde: Korhosen tiedote