Kesäkuussa käytävään otteluun Jarrell Milleriä vastaan valmistautuva Anthony Joshua paljasti Youtube-kanavallaan, minkälainen on hänen ”treenikämppänsä”. Videolta paljastuu varsin pelkistetty asunto, jossa ei ole mitään ylimääräistä.

Tällä Joshua varmistaa sen, että fokus pysyy vain treenaamisessa. Oloja ei voi kutsua askeettisiksi, mutta se on kaukana luksuksesta, jota voisi Joshuan tuloilla odottaa.

Asunnon sohva ja nojatuoli näyttävät todella kuluneilta. Niissä on kulunutta pintaa enemmän kuin ehjää. Joshuan mielestä ne ovat kuitenkin mukavat.

– Jos ei ole rikki, ei kannata korjata, Joshua heittää.

Myös hänen pieni makuuhuoneensa on huomiota herättävä. Tilaa siellä ei ole kuin yhdelle sängylle. Asunnosta löytyy myös toinen makuuhuone, jossa on tilaa sentään kahdelle sängylle. Hän tykkää kuitenkin käydä päiväunilla treeniensä jälkeen pienemmässä.

Monet ovat kyselleet, miksi Joshua asuu moisessa luukussa. Hän antaa vastauksen aina kuin apteekin hyllyltä.

– Koska tämä toimii. Täällä on rauhallista, jokaiselle on oma paikka. Sali on kahden minuutin päässä. Ruuhkat eivät ole täällä ongelma, sää ei ole täällä ongelma. Täällä ei ole mitään tekosyitä olla treenaamatta, Joshua painotti.

Katso miehen kämppäesittely alta videolta.