Suomalainen onnistui loistavasti näytönpaikassaan Ranskassa – ”Pystyin viimeinkin olemaan valmentajan ja joukkueen luottamuksen arvoinen”

© Kuva: Juha Tamminen
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!

Michaela Madsen päästettiin irti RC Cannesin riveissä viikonloppuna Ranskan liigan ottelussa Marcq Baroeulia vastaan ja tulosta tuli. Sarjakakkonen Cannes voitti ottelun vieraissa 3-2.

– Viimeinkin hullun puolentoista kuukauden pelirytäkän jälkeen ollaan palattu vain yksi peli/viikko tahtiin. Vaikea aika koko joukkueelta niin henkisesti kuin fyysisesti, kun meidän yleispelaaja osastolla oli paljon loukkaantumisia. Nyt peli oli meiltä yllättävän hankala saada käyntiin. Peipit jäi kenttään ja vastustajan hakkuri pelasi hyvin. Loppujen lopuksi saimme syötöt nostettua, hyökkäyksistä torjuntakosketuksia ja peipit kaivettua.

– Pääsin toisen erän häviötilanteessa kentälle ja pelasin myös kaksi viimeistä erää. Oma peli kulki paremmin kuin kertaakaan aiemmin ja olen iloinen, että pystyin viimeinkin olemaan valmentajan ja joukkueen luottamuksen arvoinen, Madsen iloitsi Lentopalloliiton tiedotteessa.

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!