Mikko Korhonen esitti golfin Euroopan kiertueen Hero Indian Open -kilpailun toisella kierroksella kenties kauden parasta peliään.

Hän iski vaikealla DLF Golf & Country Clubin kentällä tuloksen 69 (-3), ja nousi oman kierroksensa jälkeen jaetulle neljännelle sijalle kokonaistuloksella neljä alle.

Korhonen käynnisti kierroksensa aamun ensimmäisissä ryhmissä, joten sijoitus tulee hieman muuttuman päivän mittaan. Joka tapauksessa lähtökohdat viikonlopun kierroksille ovat hedelmälliset.

– Kaksi päivää vielä jäljellä. Rohkeutta ja kärsivällisyyttä tarvitaan, sillä kenttä testaa pelin tason aika kokonaisvaltaisesti, Korhonen sanoi tiedotteessa.

Kymmenenneltä tiitä startannut Korhonen teki ensimmäisellä reillä bogin, mutta paikkasi kauneusvirheen kuudennen (kentän 15.) ja yhdeksännen (kentän 18.) reiän birdieillä. Lisää höyryä pönttöön Korhonen iski tekemällä kolme birdieä reikien 13–17 (kentän 4–8) jaksossa. Viimeisen reiän bogey pudotti hieman sijoitusta.

– Aloitin bogilla ja lopetin bogilla, mutta siinä välissä pelasin hyvin. Aika tasaisen varmaa pelaamista, ei suuria virheitä ja sain birdie-paikat käytettyä, Korhonen luonnehti.

Kilpailua johtaa Julian Suri. Yhdysvaltalainen on selvittänyt molemmat kisakierroksensa 67 lyönnillä ja on yhteistuloksessa -10.

Samalla kentällä kahtena viime vuonna pelatuissa kilpailuissa voittotulokset ovat olleet -10 ja -11, joten viikonloppuna kilpailijat tullaan todennäköisesti laittamaan lujille vaikeuttamalla lipun paikkoja.