Mikko Korhonen jakoi tasaisen laadukkaita esityksiään golfin Euroopan kiertueen Hero Indian Open -kilpailussa lauantaina. Korhonen teki kilpailun kolmannella kierroksella tuloksen 70 (-2) ja siirtyi yhteistulokseen -6.

Hän jakaa kilpailussa kuudetta sijaa ennen sunnuntaina pelattavaa viimeistä kierrosta. Lauantaina Korhonen teki kuusi birdieä ja neljä bogia.

– Etuysi oli aika nihkeää peliä, en osunut lähestymisillä viheriöihin ja sellaista. Osasin kuitenkin nauraa asialle ja mennä eteenpäin. Puolessa välissä alkoi peli vähän kulkea ja takaysi oli hyvä, Korhonen sanoi tiedotteessa.

– Aivan törkeän kuuma oli tänään, 39 astetta. Meinaa hymy hyytyä, kun sattuu kunnon hotspottiin eikä ilma liiku yhtään, hän jatkoi.

Kilpailun voittokamppailu käydään todennäköisesti Yhdysvaltojen Julian Surin ja Englannin Shinkwin Callumin (-11) kesken. Korhosella on heihin eroa viisi lyöntiä. Kolmas sija on vain kolmen lyönnin päässä.

Korhosen kanssa kuudetta sijaa jakaa neljä muuta pelaajaa. Kisan toinen suomalainen, Kalle Samooja, onnistui hänkin lauantaina erinomaisesti ja nousi jaetulle 27. sijalle.