UFC-tähti Conor McGregor ja Floyd Mayweather kohtasivat nyrkkeilykehässä elokuussa 2017. Ottelua pidetään yhtenä kamppailulajien yhtenä suurimmista koskaan jo siinä liikkuneen rahamäärän vuoksi.

Tuolloin Mayweather voitti kamppailun kymmenennessä erässä teknisellä tyrmäyksellä. Monen katsojan mielestä odotetusti. Ottelussa tappion kokenut McGregor vaatii nyt revanssia. Hän kertoo tehneensä kotiläksynsä paremmin.

– Floyd taisteli upeasti. Yleensä hän taistelee puolustusvoittoisesti nojaten köysiin, mutta minua vastaan hän vaihtoi tyyliä. Nyrkkeilymaailma ei ollut nähnyt hänen ottelevan ennen niin. Meksikolaisella tyylillä. Kädet olivat hänen silmiensä tasolla ja hän marssi eteenpäin. Olin valmistautunut kaikkien sparraajieni kanssa niin, että heillä oli olkapäät köysissä, kuten Floydilla tavallisesti.

– Kun hän tuli ja vaihtoi tyyliä, en ollut valmistautunut. Hänen kokemuksensa nousi esiin ja hän nappasi voiton. Ei voi kuin kunnioittaa, että hän pystyy lennosta vaihtamaan tyyliä 50 ammattilaisottelun jälkeen, McGregor kehui vuolaasti.

30-vuotias McGregor uskoo, että 42-vuotias Mayweather tarttuu vielä syöttiin uusintaottelusta puhuttaessa.

– Hän käyttää kaikki rahansa ja hänen pitää palata taas kehään. Olen silloin valmis häntä vastaan. Valmis ja luottavainen. Jos saan sellaisia sparrikavereita, jotka hyökkäävät eteenpäin yhtä aktiivisesti, lähetän Floydin pään katsomon halvoille paikoille.

Lähde: BJPenn.com