Verrattu Oscar De La Hoyaan ja Floyd Mayweatheriin: Edis Tatlin tuleva vastustaja on todella kova – ”Varastan show’n joka kerta, kun ottelen”

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!

Suomalaisnyrkkeilijä Edis Tatlin seuraavaksi vastustajaksi on varmistunut yhdysvaltalainen Teofimo Lopez. Tatli ja Lopez iskevät yhteen 20. huhtikuuta legendaarisessa urheilupyhätössä Madison Square Gardenissa New Yorkissa.

Kevyen sarjan maailmanmestaruutta tavoittelevalle Tatlille tämä on huippuluokan mahdollisuus näyttää koko nyrkkeilymaailmalle, että suomalainen kuuluu painoluokkansa terävimpään kärkeen.

Vastus on kuitenkin kivenkova. Vasta 21-vuotias Teófimo López on yksi nyrkkeilyn kirkkaimmista nousevista tähdistä, josta arvostetut urheilutoimittajat povaavat jopa Oscar De La Hoyaan ja Floyd Mayweatheriin rinnastettavaa huippunimeä.

Hänen iskuvoimaansa pidetään yhtenä sarjansa parhaista, ja karismaattinen nuori mies on tullut tunnetuksi myös villeistä tuuletuksistaan sekä voitonmerkkinä kehässä leiskauttamastaan volttihypystä.

– Varastan show’n joka kerta, kun ottelen kotikaupungissani. Näin aion tehdä tälläkin kertaa. Aion nousta tänä vuonna maailmanmestariksi ja kaikki, jotka tulevat tielleni, saavat kaatua edessäni, New Yorkin Brooklynissä varttunut López sanoo tiedotteessa.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!