Classic Tampereelta juhlii neljättä perättäistä Salibandyliigan mestaruuttaan. Classic löi tänään kotikaukalossaan Tampere Areenalla TPS:n 4-2 ja vei kultamitalit voitoin 4-1. TPS:lle mitali oli ensimmäinen Salibandyliigassa.

Tänään ohjasi Sami Johansson Classicille avauserän ainoan maalin, ja toisessa kiskaisi vastaiskuun noussut Aaro Helin kaukaa 2-0. Sitten komennettiin TPS:n Sami Saarinen viiden minuutin jäähylle, mutta alivoimalla Mikko Hautaniemi ohjasi turkulaisille kavennuksen.

Nico Salo pommitti heti jäähyn päätyttyä Classicin 3–1-johtoon kahden oman pelaajan peitettyä TPS-vahti Pyry Luukkosen näkyvyyden, mutta TPS ei suostunut vieläkään taipumaan. Kaksi minuuttia ennen toisen erän loppua Eero Jalo rynnisti härkänä Classic-maalille, ja sekasorron keskeltä Miko Kailiala napautti vieraat taas maalin päähän.

Päätösjakson alussa tarttui ratkaisijan viittaan pudotuspelien pisteykkönen Joonas Pylsy, joka Eemeli Salinin poikkisyötöstä nosti lähietäisyydeltä Classicille neljännen maalin.