Salibandyliigan hallitseva mestari Classic pelaa tänäkin vuonna kullasta voitettuaan neljännenkin välieräottelun Oilersia vastaan. Tänään Espoossa tamperelaisten voittonumerot olivat selvät 7-2.

Edellisen kohtaaminen vain maalilla hävinnyt Oilers kykeni tänään kaventamaan Classicin 0–2-johdon pelin puolivälissä yhteen, mutta jo ennen toista taukoa maailmanmestarit Krister Savonen ja Nico Salo kasvattivat Classicin etumatkaa. Vastaava toistui kolmannessa erässä, jonka aluksi Oilersin Ilari Talvitie kavensi mutta sitten osui Oskari Heikkilä taas vieraille. Eemeli Salin komisteli vielä lukemia tyhjiin ja Oskari Heikkilä Oilers-vahti Joonas Kaltiaisen taa. Classicin maaleista neljä laukoi tänään ykkösviisikko, jossa Sami Johansson tehokkaimpana kirjautti tehot 1+3.

Toinen välieräpari SPV–TPS on tilanteessa 2-2 ja kohtaa viidennen kerran perjantaina Seinäjoella.

Lähde: Salibandyliiton tiedote