Suomen hiihdon huippulupaus Anita Korva siirtyy Esko Paavolan valmennuksesta Olli Ohtosen luotsattavaksi. Ohtonen valmentaan muun muassa Iivo Niskasta.

Paavola sen sijaan tunnetaan Iivo ja Kerttu Niskasen nuoruusvuosien valmentajana.

19-vuotias Korva lisäsi sosiaaliseen mediaan pitkän kuvauksen kaudestaan ja tulevasuuden suunitelmistaan.

– Kausi on ollut monella tapaa erittäin opettavainen, haasteellinen ja raskas, mutta toisaalta myös menestyksekäs sekä omalla tavallaan hieno, ja se on kasvattanut minua urheilijana ja ihmisenä todella paljon. Elokuusta alkaneet erilaiset sairastelut jatkuivat kevääseen asti värittäen harjoittelua todella merkittävästi. Onnekseni keskitalvi päästiin niiden osalta helpolla ja sain itseni viriteltyä (fysiologisten faktojen vastaisesti?) sen hetkisen kunnon huippulukemiin, hän kirjoitti.

– Vaikka usko itseen ja omaan tekemiseen horjui kauden aikana rajustikkin, uskon jollain tapaa kliseisesti kaikella olevan tarkoituksensa ja tällaistenkin kausien vievän minua urallani eteenpäin, jopa paremmin kuin pelkät onnistumiset tai tasapaksut kaudet toisensa jälkeen. Omat haasteensa kokonaisuuteen toi koulu ja muut urheilun ulkopuoliset asiat.

– Mun tiimissä tuli iso muutos tänä keväänä, kun lukioajan tukipylväs, monien monituisten ongelmien ratkoja, paras voitelu-ukko ja mun silmissä legendaarinen valmentaja, Esko Paavola kaikella arvostuksella, päästettiin eläkkeelle lukion lisäksi myös mun henkilökohtaisvalmennuksesta. Oon Eskolle kiitollinen kaikesta, mutta koin itse tarvitsevani tulevaisuudessa erilaista ärsykettä ja kapellimestaria johtamaan tätä yhden naisen orkesteria. Tulevaisuudessa tahtipuikkoa heiluttaa Olli Ohtonen! Innolla odotan minkälainen sinfonia saadaan sävellettyän, Korva päätti pitkän viestin.