Katso video harjoituksista: Suomen moniottelulahjakkuus tähtään Dohan MM-kilpailuihin – ”Huomasin, etten hirveän huono urheilija olekaan”

© Kuva: Getty Images

Moniottelija Miia Sillman saavutti viime kesänä 5810 pistettä, mikä antoi uutta motivaatiota syksyllä Turkuun muuttaneelle ja Mika Vakkurin valmennukseen siirtyneelle urheilijalle. Dohan MM-rajakin on alkanut tuntua utopian sijaan mahdolliselta.

– Huomasin kesän mittaan, etten hirveän huono urheilija olekaan. Aika pienillä treeneillä pystyin ottelemaan sen 5800 pistettä, Sillman muistelee uuden kesäkauden kynnyksellä

Tampereen Pyrintöä edustava 23-vuotias urheilija on saanut harjoitella ilman suurempia vaivoja. Se on luonut uskoa kesän tavoitteisiin.

– Uskon, että pisteiden valossa 6000 menisi rikki. Jos pääsen universiadeihin, tavoite on menestyä siellä. Valmentajan kanssa olemme asettaneet tavoitteen myös, että MM-kisoihin pääsisin ottelemaan. Aiemmin tuntui utopistiselta ajatukselta edes hätyytellä MM-rajaa, Sillman myöntää.

Hän toivoo saavansa ottelijana kehitystä juoksulajeihin kauttaaltaan.

– 200 metriä on treenien perusteella mennyt sen verran hyvin, että siitä olisi mahdollista ottaa aika paljon aikaa pois. Kasilla pääsin hallissa pikkuisen alle 2.30, viime vuonna juoksin hallissa 2.36 ja kesällä 2.26, joten odotan nyt ajan olevan kesällä lähempänä 2.20:tä.

Lähde: Urheiluliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.