Petter Northugin paluukilpailu ei sujunut ollenkaan: Sijoittui surkeasti ja hävisi neljälle naiselle – ”Se oli pahinta, mitä olen kokenut sukset jalassa”

© Kuva: Getty Images
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Norjassa kisattiin viikonloppuna Janteloppet, johon osallistui useita hiihto- ja ampumahiihtotähtiä. Päämatkana toimi 30 kilometriä.

Jo uransa päättäneen Petter Northugin vauhti oli vaisua, sillä hän hävisi neljälle naishiihtäjälle, joista kaksi on ampumahiihtäjiä. Mies vajosi kokonaistuloksissa lohduttomalle sijalle 97.

– Se oli pahinta, mitä olen kokenut sukset jalassa. Ajattelin, että se ei ole mahdollista, mutta sitä se oli, Northug sanoi norjalaiselle TV2:lle.

Miesten 30 kilometrillä voittajaksi selvisi Hans Christer Holund. Norjalainen kukisti kilpakumppaninsa yli minuutilla. Toiseksi tuli Thomas Bucher-Johannesseen. Yhdistelmähiihton olympiavoittaja Simen Hegstad Krüger oli kolmas.

Naisten kisan kärkinelikon muodostivat ruotsalaistähdet Ebba Andersson ja Frida Karlsson sekä Norjan ampumahiihtohuiput Ingrid Tandrevold ja Tiril Eckhoff.

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!