Sammelvuon ja Kermisen Kemerovo varmisti paikkansa mitalipeleissä – ”Tämä on iso juttu”

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Tuomas Sammelvuon valmentava ja Lauri Kermisen liberoima Kuzbass Kemerovo pelaa lentopallon Venäjän Superliigan mitaleista.

Paikka mitalipeleihin varmistui, kun Kemerovo voitti puolivälierissä toistamiseen Moskovan Dynamon ja eteni välieriin Zenit St. Petersburgia vastaan. Sunnuntain vieraspelin loppunumerot kirjattiin Kemerovolle erin 1-3 (23-25, 25-22, 22-25, 12-25).

– Tämä on iso juttu jälleen seuralle, kaupungille, sponsoreille, faneille ja totta kai itse joukkueelle, että olemme neljän parhaan joukossa. Sunnuntain ottelun ratkaisi meidän tiivis joukkuepeli – painetta ja tunnetta oli pelissä paljon. Pystymme varmasti pelaamaan jatkossa vielä paremmin, Sammelvuo sanoi.

Kemerovon suomalaislibero Lauri Kerminen poimi Dynamon 30 aloitusta ylös 53 prosentin tarkkuudella. Välieräpelit alkavat 21. huhtikuuta, ja loppuottelupaikkaan vaaditaan kaksi voittoa. Toisesta finaalipaikasta pelaavat Zenit Kazan ja Fakel Novyi Urengoy tai Belogorie Belgorod.

Tervaportin Olympiacosille ensimmäinen kiinnitys loppuottelupaikkaan

Kreikan pääsarjan ensimmäisessä välierässä passari Eemi Tervaportin (4/+1) Olympiacos Piraeus löylytti Samuli Kaislasalon (4/-5) Foinikas Syrosia selvin numeroin 3-0 (25-13, 25-13, 25-18).

– Tästä pelistä ei jäänyt paljoa kerrottavaa – meiltä ihan ehjä esitys, Tervaportti summasi.

Kaislasalo puolestaan oli pettynyt esitykseensä ja odottaa joukkueeltaan maanantai-illan toiseen välieriin selkeää ryhtiliikettä.

– Otettiin tunnissa turpaan, kaikilta huono peli. Ei oikein oltu omalla tasolla, vaikka Olympiakos oli hyvä, hakkuri kertasi.

Toinen välieräpari on PAOK – AOP Kifisias, loppuottelupaikka irtoaa kolmella voitolla.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!