Teemu Packalén avasi vammansa taustoja Unibetille: ”En halua ottaa riskiä”

© Kuva: Getty Images

Suomalaisten kamppailufanien odottama Teemu Packalénin paluu UFC-häkkiin ei toteudu suunnitellusti Venäjällä. Turkulaistähden piti kohdata Aleksandr Jakovlev Pietarissa 20. huhtikuuta, mutta epäonninen harjoitusvamma romutti ottelusuunnitelmat toistaiseksi.

Packalén väänsi nilkkansa aiemmin tällä viikolla harjoituksissa ja lääkärikäynnin jälkeen päätös oli selvä. Vaikean polvivamman jäljiltä yli kaksi vuotta ottelutauolla ollut Packalén ei lähde UFC-uransa jatkon kannalta kriittiseen otteluun puolikuntoisena.

– Nilkka pyörähti ympäri tekniikkaharjoituksessa potkiessa ja nivelsiteet revähtivät, ja se vaatii huilia. En halua ottaa riskiä, vaikka tietysti pähkäilin, olisinko jonkinlaisessa matsikunnossa parin viikon päästä. Olin viimeksi rikkinäisen jalan kanssa häkissä, eikä se kannattanut, Packalén kertoo.

Vamma ei tällä kertaa onneksi ole vakava, jalka palautuu näillä näkymiin kuntoon muutaman viikon levolla ja kuntoutuksella. Kovan harjoitusleirityksen jäljiltä Packalén on huippukuosissa, joten hän aikoo pienestä pakkolevosta huolimatta säilyttää kovan vireen ja tähtäin on saada ottelu kalenteriin uudelleen mahdollisimman pian.

Packalénin oma toive on selvä: UFC:n seuraava Euroopan iltama on kesäkuun alussa Tukholmassa. Nykytilanteessa ajoitus olisi hänelle täydellinen.

– Lääkärin mukaan jalka on kuukauden päästä kunnossa. Olen muuten timanttisessa kunnossa, joten ilmoitin jo UFC:n suuntaan, että ottelisin mielelläni Tukholmassa kesäkuussa, Packalén kertoo Unibetille.

Lähde: Unibetin tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.