UFC-pomo paljasti CNN:lle: Conor McGregor palaa kehään

© Kuva: Getty Images
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Vapaaottelun suurimpiin tähtiin kuuluva Conor McGregor ilmoitti reippaat kaksi viikkoa sitten lopettavansa uransa. Sen jälkeen hän on vihjaillut sosiaalisessa mediassa muutamaan otteeseen paluustaan. Nyt UFC:n pomo Dana White on varmistanut miehen palaavan kehään.

– Conor McGregor tulee ottelemaan. Kommunikoin hänen kanssa joka päivä ja olemme puhuneet koko tämän viikon. Conor haluaa olla tilanteessa, jossa hän saa päättää, mitä hän ei halua tehdä. Tilanne hänen kanssaan on hyvä, joten saamme homman pakettiin hyvinkin pian, White kertoi CNN:lle.

White korosti, että uskoo McGregorin olevan edelleen merkittävä tekijä, vaikka hän hävisikin viimeisimmän UFC-ottelunsa Habib Nurmagomedovia vastaan. Kamppailun jälkeen McGregor oli osallisen joukkotappelussa ja sai toiminnastaan 50 000 dollarin sakot ja kuuden kuukauden ottelukiellon. Tätä aiemmin hän hävisi nyrkkeilykehässä Floyd Mayweatherille.

– Tilanne ei ole se, että Conor olisi hävinnyt ottelijoille, jotka ovat kahdeksantena, yhdeksäntenä tai kymmenentenä listoilla, vaan kahdelle lajiensa parhaille. McGregor on edelleen olennainen osa tätä lajia ja erittäin isosti mukana pelissä.

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!