Järjestäjän virhe pilasi Iivo Niskasen kilpailun täysin – Antoi nyt palautetta hänet puolimaratonilla harhauttaneelle oppaalle

© Kuva: Getty Images
Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Olympiavoittaja Iivo Niskasen kilpailu Helsinki City Run -puolimaratonilla päättyi pettymyksen. Hän harhautui väärälle reitille 16,5 kilometrin kohdalla ja juoksi lopulta noin 26 kilometriä. Kilpailun johtaja Markku Haverisen mukaan kyse oli kilpailun järjestäjän virheestä.

– Tällaisessa juoksussa juoksijan tehtävä on juosta, eikä miettiä reittiä. Tässä kohtaa meidän järjestelyt pettivät ja Iivo pääsi väärälle reitille. Olemme vilpittömästi pahoillamme, ja esitimme anteeksipyynnön Iivolle, Haverinen sanoi.

Niskanen juoksi tunnin ja 10 minuutin loppuaikaan tähtäävää vauhtia ja harmitteli, että kisa ei tuonut tavoitteena ollutta tulosta.

– Erkaannuttiin vissiin maratonreitille, kun ei ollut näköyhteyttä ykkösenä juosseeseen ja juoksin yksin, kun olin toisena. Olisiko tullut juostua sellaiset 26 kilometriä täysillä, Niskanen harmitteli.

Niskanen kommentoi kuitenkin seuraavana päivänä tapausta kieli poskessa Instagram-tilillään.

- Jälkeenpäin eksyminen reitiltä jo naurattaa… terkut opaspyöräilijälle jos seuraat mua instassa, Niskanen viestitti Instagramissaan hymiöiden kera.

Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!