Oho! Ronnie O’Sullivanilta iso päätös!

© Kuva: Getty Images

Snookertähti Ronnie O’Sullivan aikoo pelata ensi kaudella vain muutamassa turnauksessa. Hän kertoi asiasta Telegraphille ja perusteli päätöstään.

– Pikkukisoissa, joissa ei ole mediaa eikä paineita. Jätän siis väliin Mastersin, MM-kisat ja Iso-Britannian mestaruuskisat, O’Sullivan kohahdutti.

O’Sullivan ei tule kovin hyvin toimeen lajipäättäjien kanssa, mutta hän yrittää kestää heitä niin kauan kuin pelit jatkuvat. 43-vuotias viisinkertainen maailmanmestari on kyllästynyt mediavelvollisuuksiin toden teolla.

– Mielestäni voin auttaa snookeria parhaiten pussittamalla palloja ja tekemällä sataneljäseiskoja  (maksimibreikki). On ihan tarpeetonta höpöttää vastustajastani, turnauksesta tai pelin kulusta. Minua kyllästyttää se, O’Sullivan perusteli MM-kisoista vetäytymistään.