Krista Pärmäkoski leireili Norjan Sognefjelletissä yhdessä Ruotsin maajoukkueen kanssa. Suomalaistähti kirjoitti verkkosivujensa blogissaan nauttineensa ruotsalaisten seurasta ja imeneensä oppia.

– Tein heidän kanssaan tehotreeneistä yhden nopeusharjoituksen sekä kovemman MK-harjoituksen; harjoituksen, jossa laktaattia kertyy kroppaan jo reilusti. Näissä harjoituksissa sain otattaa useampaa Maailmanmestaria ja olympiamitalista vastaan. Harjoituksissa oli hieno huomata se, että kaikilla oli halu olla parempi kuin toinen. Kun tehdään, niin tehdään eikä pölistä. Viikon sivusilmällä ruotsalaisia seuranneena voi vetää yhteen: harjoituksissa ei juurikaan kukaan keskustele keskenään ja suurin osa harjoituksista tehdään yksin, keskittyen juuri siihen yksittäiseen harjoitukseen, mitä parhaillaan toteutetaan, Pärmäkoski kirjoittaa.

Hän paljasti myös muutaman tilaston Sognen harjoituksistaan.

  • 14 harjoitusta /
  • 34 tuntia 20 minuuttia /
  • 443,4 kilometriä,

– Treeneissä poltetut kalorit olivat 20898 kcal, joka siis tekee päivää kohden 2985 kcal! Viikon kokonaiskulutus Polarin mittarin mukaan oli 34913 kcal, joka tekee keskimäärin päivää kohden 4364 kcal. Syödä siis sai ja paljon.

Lähde: Pärmäkosken blogi