HIFK:n Lotta Kemppinen juoksi 100 metrin alkuerissä ennätyksensä 11,74 Tapiot Gamesissa Espoon Leppävaarassa. Tulos alittaa 22-vuotiaiden EM-rajan. Kemppisen aiempi ennätys oli viime vuonna juostu 11,84.

Espoon Tapioiden Saara Keskitalo juoksi kolean kosteassa säässä 100 metrin aidat aikaan 13,96, joka puolestaan alittaa 19-vuotiaiden EM-kisarajan. Esbo IF:n Tuukka Huuskola kohensi 100 metrin alkuerissä ennätyksensä lukemiin 10,72, kun aiempi oli 10,84, Finaalia hän ei juossut.

Tuore 17-vuotiaiden maastojuoksun Suomen mestari, Turun Urheiluliiton Tuure Haapanen, 16, voitti Espoossa 3000 metriä ajalla 8.43,38. Hän ei ole aiemmin matkaa radalla juossut.

Saarijärvellä Paavon kisoissa Lahden Ahkeran Antti-Pekka Niinistö voitti 10 000 metriä ennätyksellään 30.53,51. Lempäälän kisan Klaara Leponiemi voitti naisten 10 000 metriä ennätyksellään 35.08,89, joka alittaa 22-vuotiaiden EM-tulosrajan.

Lähde: Urheiluliiton tiedote