Ruotsalaishiihtäjä Calle Halfvarssonin epäonnistui Seefeldin MM-kilpailuissa pahoin. Hän ei voittanut yhtään mitalia ja nousi ainoastaan otsikoihin negatiivisesti rap-videonsa vuoksi. Hän on purkanut vihaansa Expressenin haastattelussa.

– Kaikki meni pieleen ja se video… Ne kilpailut oli pelkää paskaa, Halfvarsson latasi.

– Mielessä kävi myös, että lopettaisin urani. Silloin halusin vain tuhota kaiken hotellihuoneessani Seefeldissä, Halfvarsson jatkoi.

Halfvarsson teki Norjan yleisradioyhtiön NRK:n kanssa musiikkivideon, jossa nolataan muun muassa Petter Northugia ja Johannes Hösflot Kläboa. Videolla norjalaishiihtäjien pahvikuvia muun muassa sahataan moottorisahalla, poltellaan liekinheittimellä ja maalaillaan Ruotsin väreillä. Video aiheutti kohun Norjassa. Sen lisäksi se sai rajua kritiikkiä myös Ruotsissa. Hän pyysi myöhemmin anteeksi esitystään.

– Kisojen jälkeen tuntui, että minun pitäisi lopettaa ja tehdä jotain muuta. Ajattelin, että en jaksa taas tehdä sitä kaikkea työtä. Vain sen takia, että minulla olisi hyvä olo kesällä sekä syksyllä ja kaikki menisi taas perseelleen. Olin hyvin turhautunut, Halfvarsson sanoo.