Anthony Joshua avautuu shokkiottelusta videolla: Oikoo valheita ja vääriä väitteitä tappiostaan – ”En ole sellainen persoona”

© Kuva: Getty Images
Suomen Cupissa vastakkain Hongan motivaatio ja HJK:n perusluokka! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Nyrkkeilyn raskaansarjan englantilaistähti Anthony Joshua on julkaissut videon, jossa hän kertoo tunnelmistaan shokkitappion jälkeen.

Andy Ruiz Jr tyrmäsi lauantaina täysin yllättäen suursuosikki Joshuan New Yorkin Madison Square Gardenissa ja otti WBA-, IBF-, WBO- ja IBO-liittojen mestaruusvyöt.

Ottelun jälkeen eri lähteistä sai lukea syitä yllättävälle tappiolle. On väitetty, että Joshua lähti otteluun aivotärähdyksen kanssa, jonka hän oli saanut harjoituksissa. Hänen on kerrottu myös kärsineen paniikkikohtauksista ennen kamppailua. Mies itse haluaa nyt oikoa näitä väitteitä.

– En saanut paniikkikohtausta. En ole sellainen persoona. Minun oli pakko ottaa tappio kuin mies. En syytä ketään tai mitään. Suunnitelmani ei onnistunut, Joshua selittää.

Joshuan mukaan hän ei myöskään aliarvioinut vastustajaansa.

– Olen ottanut tämän kuin mies. Menestyksen ei saa ikinä antaa mennä päähän, eikä tappioiden saa antaa mennä sydämeen. Voin pitää pääni edelleen pystyssä kuin mestari, Joshua sanoi.

Katso koko video alta:

Suomen Cupissa vastakkain Hongan motivaatio ja HJK:n perusluokka! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!