Anthony Joshua joutui ankaran mollaamisen kohteeksi – ”Hän ei ole hyvä nyrkkeilijä”

© Kuva: Getty Images
Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Anthony Joshua ei saa kovin suurta arvostusta Andy Ruiz Jr:n silmissä. Kalifornian meksikaani on varma, että hän pystyy voittamaan Joshuan uudelleen, kun kaksikko kohtaa loppuvuodesta  uusintaottelussa.

Viimeksi Ruizin valmistautumisaika jäi reiluun kuukauteen, kun hän korvasi dopingista kärähtäneen Jarrell Millerin Joshuan vastustajana. Nyt hänellä on aikaa hioa ottelukuntoaan, joka kuuluu selvästi miehen puheissa itsevarmuutena.

– Uusintaottelusta tulee samanlainen. Aion olla entistä valmistautuneempi ja valmiimpi. Tiedän hänen heikkoutensa. Hän pystyy vain juoksemaan ympäriinsä, hän ei ole hyvä nyrkkeilijä, Ruiz sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Ihmiset luulivat, että minä en tekisi mitään. Olin muka liian iso, liian ylipainoinen. En halua sanoa kaikkia asioita, joita aion muuttaa, mutta aion muuttaa paljon. Tulen kehään paremmalla painolla tällä kertaa. Siitä tulee huima ottelu, Ruiz kehuskelee.

Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!