Ex-mestari ei usko Anthony Joshuan palaavan takaisin huipulle – Luetteli syitä ja lyttäsi nyrkkeilijän toiminnan täysin: ”Ei ole kyse pelkästään tappiosta”

© Kuva: Getty Images
Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Entinen alemman raskaansarjan maailmanmestari ja nykyinen asiantuntija Glenn McCrory ei usko Anthony Joshuan palaavan enää huipulle.

Joshua hävisi yllättäen raskaan sarjan titteliottelun Andy Ruiz Jr:lle viime sunnuntaina. McCrory lyttäsi Joshuan täysin talkSPORTin haastattelussa.

– Ei tässä ole kyse pelkästään tappiosta, sillä jokainen voi kokea tappion, vaan sen luonteesta. Ruiz ei ole eliittiurheilija. Hän ei ole yksi raskaansarjan loisteliaimmista ottelijoista. Mutta hän kova kaveri ja hän käytti tilaisuutensa hyväkseen.

– Miksi ihmeessä Joshua harjoitteli Miami Beachilla? Eivät nyrkkeilijät toimi näin, koska siellä on aivan liikaa kaikkia häiriötekijöitä. Mitä ihmettä he oikein ajattelivat? Jos kadotat keskittymisesi olennaiseen, silloin häviät, hän tylytti.

– Tämä oli totaalinen nöyryytys ja ottelu, joka olisi pitänyt voittaa helposti. Se on niin yksinkertaista ja hän mokasi pahanpäiväisesti.

Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!