Rafael Nadal kiistää pakkomielteensä Roger Federerin hurjaan ennätykseen

© Kuva: Getty Images

Rafael Nadal vei odotetusti Ranskan avoimet nimiinsä, jälleen kerran, kun hän kaatoi sunnuntain finaalissa Dominic Thiemin. Voitto oli Nadalille 12:s Ranskan avoimissa. Yhteensä hän on voittanut Grand Slam -turnauksen jo 18 kertaa.

Hänellä on vain kaksi turnausvoittoa vähemmän kuin Roger Federerillä. On hyvinkin mahdollista, että sveitsiläisen lukema ei enää kasva, joten muutaman vuoden nuorempi Nadal saattaa ottaa vielä aikanaan tilaston piikkipaikan. Hän ei koe tähän kuitenkaan mitään pakkomiellettä omien sanojensa mukaan.

– En koskaan yrittänyt ajatella, että saavutanko Rogerin vai en. Rehellisesti sanottuna en ole kovin huolissani siitä. Ei voi olla koko aikaa turhautunut, jos naapurilla on isompi talo talo, isompi TV tai parempi puutarha. En halua ajatella elämää sillä tavalla, Nadal sanaili Ranskan avointen verkkosivuilla.

– Onhan se motivaatio, mutta ei pakkomielle. Totta kai haluaisin, se on yksi tavoite urallani, mutta ei se saa minua heräämään joka aamu tai harjoittelemaan ja pelaamaan, hiljattain 33 vuotta täyttänyt Nadal jatkoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.