Rafael Nadal murskasi Roger Federerin

© Kuva: Getty Images

Ranskan avointen välieräottelussa Rafael Nadalin ja Roger Federerin välillä ei ollut voittajasta epäselvyyttä. Roland Garrosin kuninkaana tunnettu Nadal vei ottelun nimiinsä suoraan kolmessa erässä lukemin 6-3, 6-4, 6-2.

Kaksi ensimmäistä erää oli paikoitellen todella tasaista vääntöä ja myös kova tuuli vaikutti pelinkulkuun. Ottelun isoin kulminaatiopiste nähtiin toisessa erässä tilanteessa 4-4, kun Nadal sai murrettua sveitsiläislegendan syötön, vaikka tilanne oli jo 0-40. Tämän pallon jälkeen Federerin kehonkielestä näkyi, että ottelu on hävitty.

Kolmas erä kesti kahden lajilegendan välillä vain 40 minuuttia. Yhteensä ottelu kesti noin 2,5 tuntia.

Nadal kohtaa finaalissa joko Novak Djokovicin tai Dominic Thiemin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.