Tennistähti Serena Williams kiukutteli ja diivaili Ranskan avoimissa – Sai toiselta pelaajalta vahvaa kritiikkiä: ”Tuo on todella huonoa käytöstä”

© Kuva: Getty Images

Tennistähti Serena Williams tippui yllättäen Ranskan avointen kolmannella kierroksella Sofia Keninille. Sen jälkeen alkoi kiukuttelu.

Ottelun jälkeen Williams vaati saada hoitaa mediavelvoitteet pois alta mahdollisimman nopeaa. Hänelle tarjottiin vapaata lehdistötilaa, mutta yhdysvaltalainen vaati pienempää huonetta. Tässä vaiheessa järjestäjät ohjasivat Williamsin tilaan, jossa miesten huippupelaaja Dominic Thiem oli oman ottelunsa jälkeen median haastateltavana.

Thiem ei tästä pitänyt ja antoi Williamsin käytöksestä rankkaa palautetta.

– Mitä ihmettä? Tämä on täysi vitsi. Minun pitää lähteä, koska hän on tulossa? Thiem raivosi, kuultuaan Williamsin vaatimuksista.

Yleisiin tapoihin kuuluu, että ottelun voittajat antavat ensin kommentteja lehdistölle, häviäjien odottaessa omaa vuoroaan.

– Jokaisen pelaajan pitää vain odottaa. Tuo on todella huonoa käytöstä. Olen aivan varma, että Roger Federer tai Rafael Nadal eivät tekisi koskaan tuollaista, hän kommentoi Williamsin diivailua.