Hurjaa! Suomalaisjuoksija pinkoi Superliigassa parhaan suomalaisajan 19 vuoteen – ”Mieletön tunne”

© Kuva: Getty Images
Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Sara Kuivisto aloitti kahden lajin urakkansa Euroopan Superliigan Bydgoszczissa komealla 800 metrin ennätyksellään 2.01,85, jolla hän nousi kaikkien aikojen kotimaan tilastossa viidenneksi. Superliigassa se toi napakan loppukirin siivittämänä neljännen sijan.

– Mieletön tunne. Tiesin jo tuossa 600 metrin kohdalla, että tulee hyvä aika, kun ei tuntunut missään, eikä tunnu vieläkään, Kuivisto hehkutti maalissa.

Avauskierroksen kärki meni 59,62. Kuivisto juoksi koko matkan sisärataa. Alkumatkasta hän oli yhdeksäntenä, nousi viimeisen takasuoran alussa seitsemänneksi ja ennen viimeistä kaarretta viidenneksi ajautumatta kertaakaan toiselle radalle ennen kiritaiston alkamista.

– Vähän oli vaikea tuo loppusuora, kun ei ollut oikein tilaa, mutta kaikkiaan hyvä juoksu, mutta se ei ollut yllätys, kun kävin eilen juoksemassa pari 100 metrin vetoa, jäin sen jälkeen miettimään, että olisipa vain huomennakin näin kevyet jalat ja nyt oli, Kuivisto sanoi.

Kuiviston aiempi ennätys on viime vuoden Jyväskylän Kalevan kisojen 2.02,14. Kausivertailussa Kuivisto oli ennen juoksua yhdeksäs.

– Sunnuntaina sitten 1500 metriä. Onneksi ne olivat ohjelmassa näin päin. Muuten en olisi kahta matkaa juossut, Kuivisto sanoi.

Kilpailun voitti Ranskan Renelle Lamote ajalla 2.01,21. Maaliskuinen Euroopan hallimestari, britti Shelayna Oskan-Clarke oli toinen ajalla 2.01,45. Kuivisto löi mm. kaksinkertaisen Euroopan mestarin, Ukrainan Natalia Prishtshepan.

Kuiviston aika on tämän lajin paras suomalaistulos vuoden 2000 jälkeen.

Lähde: Urheiluliiton tiedote


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!