Kristiina Mäkelä kertoi päivityksessään, miksi jää pois Ruotsi-ottelusta

© Kuva: Getty Images
Wigan - Sheffield Wednesday tiistaina! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Suomen yleisurheilumaajoukkueen kapteenina viime vuosina toiminut Kristiina Mäkelä ei osallistu viikonloppuna Ruotsi-otteluun. Lajin suomalainen ykköstykki ei ole päässyt tällä kaudella vielä haluamiinsa pituuksiin. Viime viikonloppuna Mäkelän jalat eivät toimineet Espoon Motonet GP:ssä täydellisesti, joten hän on päättänyt levätä.

Mäkelä perusteli poisjääntiään Instagram-tilillään.

– Raskain mielin minun täytyy jättää maaottelu väliin tänä vuonna. Rakastan maaottelua, rooliani kapteenina ja tunnelmaa kentällä, mutta haluan hypätä vielä pitkälle. Tämän vuoksi tarvitsen hieman enemmän palautumista ja muutaman harjoitussession, jotta se piikki löytyy. Tällä kertaa maaottelu ei sovi aikatauluuni.

– Onnea koko joukkueelle! Kannustan teitä tuttuun tapaan, mutta tällä kertaa kotisohvaltani, Mäkelä kirjoitti.

Wigan - Sheffield Wednesday tiistaina! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!