Roger Federer aloitti toisen kierroksen ottelunsa kammottavasti

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Roger Federerillä oli sanalla sanoen käynnistymisvaikeuksia US Openin toisen kierroksen ottelussa. Hän hävisi Damir Dzumhurille avauserän 6-3. Bosnia-hertsegovinalainen karkasi heti ottelun alussa 4-0-johtoon.

Federer kuitenkin piristyi seuraaviin eriin ja voitti ottelun lopulta erin 3-1. Lukemat erien sisällä kirjattiin 3–6, 6–2, 6–3, 6–4.

Dzumhur on maailmanlistalla sijalla 99, joten Federerin alkukankeus ei välttämättä tiedä hyvää jatkoa ajatellen, kun vastaan asettuu kovempia pelaajia. Kolmannella kierroksella sveitsiläislegenda kohtaa joko ranskalaisen Lucas Pouillen tai brittiläisen Daniel Evansin.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!