Tennisfanien lempispekulaatioihin kuuluu se, kenellä kolmikosta Roger Federer/Rafael Nadal/Novak Djokovic, on eniten Grand Slam -voittoja loppujen lopuksi. Tällä hetkellä tilasto on Federerin hallussa 20 turnausvoitolla. Nadalilla voittoja on 18 ja Djokovicilla 15.

Federerin pelivuodet ovat käymässä iän puolesta vähiin, joten hänelle tuskin tulee montaa turnausvoittoa lisää. Nadalin puolestaan uskotaan voittavan Ranskan avoimet vielä monesti. Espanjalainen korostaa kuitenkin, että Federerin ennätyslukemat ei ole hänelle mikään pakkomielle.

– Tavoitteeni on olla vain iloinen. Olen jo nyt saavuttanut paljon enemmän kuin osasin haaveilla. Haluan pysyä terveenä ja jos se toteutuu, nautin tenniksestä, Nadal totesi.

– Haluan olla mahdollisimman hyvä, mahdollisimman kauan. Totta kai haluaisin saada enemmän voittoja kuin hänellä, mutta se ei ole minun lähestymistapani tennikseen nyt. Jos se tapahtuu, fantastista. Haluan nyt kuitenkin pysyä vain kilpailukykyisenä tärkeimmissä turnauksissa ja voittaa sitä kautta ehkä muutaman Grand Slamin lisää, Nadal pyöritteli.

Lähde: Tennis365