Suomen ykkösgolfari pelasi jälleen upeasti Prahassa – ”Kaikki meni ja vielä pari kierähti siinä”

© Kuva: Getty Images
Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Mikko Korhonen pelasi toisen perättäisen 67 lyönnin kierroksen Prahassa meneillään olevassa European Tourin kilpailussa. Se siivitti tilanteeseen -12 siirtyneen Suomen ykköspelaajan jaetulle 10. sijalle, kun päivän viimeiset ryhmät etenevät takaysin puolivälissä.

Eroa kärkipaikkaa jakaviin Adri Arnausiin ja Thomas Pietersiin on kolme lyöntiä.

Sijalta T14 kolmanteen päivään lähtenyt Korhonen sai lauantaina todellisen unelmalähdön tehtyään heti kättelyssä neljän birdien suoran. Ensimmäinen kolmannes päättyi kierroksen ainoaan bogiin, jonka hän kuittasi saman tien birdiellä.

Jatkossa meno tasaantui, eikä toisella kenttäpuoliskolla nähty parien lisäksi kuin 17. reiällä tullut kierroksen kuudes birdie.

– Alku oli tykitystä. Kaikki meni ja vielä pari kierähti siinä. Sitten oli rauhallisempaa pitkään, sanoi päivästä toiseen asemiaan kohentanut Korhonen.

– Lopussa oli vielä pari hyvää paikkaa. On sanottava, että aika kontrollissa olin koko päivän.

Korhonen on ollut mukana jokaisella kerralla vuodesta 2014 European Tourilla pelatussa Czech Masters -kilpailussa. Ennen tätä viikkoa ainoa jatkoon pääsy oli kolmen vuoden takaa, jolloin hän jäi 62:nneksi. Nyt helsinkiläinen taistelee aivan toisenlaisista sijoituksista.

– Toivottavasti huomenna uppoaa yhtä hyvin, mahdollisuus hyvään on olemassa.

Myös muut suomalaiset pelasivat lauantaina hyvin. Kalle Samooja (-9) jakaa 18. sijaa ja lyönnin päässä turkulaisesta oleva Kim Koivu (-8) löytyy sijalta T24. Samassa nipussa on myös Tapio Pulkkanen (-7), joka mahtuu niukasti 30:n joukkoon.

Albatross Golf Resortissa pelattava Czech Masters on palkintoarvoltaan miljoonan euron turnaus. Kilpailun voittoa puolustaa Italian Andrea Pavan.

Lähde: Tiedote

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!