Annimari Korte jäi vaatimattomaan aikaan Turkissa

© Kuva: Getty Images

Annimari Korte voitti naisten 100 metrin aidat ja Simo Lipsanen oli kolmiloikassa kolmas Turkin Belekissä käydyssä kansainvälisessä kilpailussa. Korte osui rajusti neljänteen aitaan, mutta voitti juoksun ajalla 13,28. Unkarin Gréta Kerekes oli toinen ajalla 13,34.

– Menin ihan päin neljättä aitaa, vauhti melkein pysähtyi. Sitä ennen ensimmäinen ja toinen aita menivät hyvin. Siihen loppuun tuli sitten hyvä ”loppukiri”, Korte kertaili.

Kortteelle kilpailu oli yksi terävä harjoitus MM-kisojen valmistavalla leirillä Turkissa.

– Lähtö on ollut vähän epävarmaa, kuten Eurooppa-USA -ottelussa, mutta sain tässä nyt yhden hyvän lähtöharjoituksen. Tässä on vielä kaksi kovempaa harjoitusta ennen MM-kisoja, Korte sanoi.

Lipsanen ponnisti kolmiloikassa parhaallaan 16,48. Tuulettomassa säässä käydyn kilpailun voitti hallitseva 22-vuotiaiden Euroopan mestari Turkin Necati Er, joka loikki 16,56.

– Simon vauhdinjuoksu oli hyvää, samoin lankulta lähtö ja ensimmäinen loikka. Sitten hypyn tasapaino vähän hajosi. Viimeisestä kontaktista Simo ei oikein päässyt kunnolla ilmaan, Lipsasen valmentaja Petri Ruotsalainen ruoti suojattinsa hyppyjä.

Lipsasen MM-kisoihin valmistava leiri jatkuu vielä tovin Turkissa. MM-kilpailut alkavat Dohassa 27. syyskuuta.

Lähde: Urheiluliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.