Krista Tervo ei aio nöyristellä MM-kisoissa: ”Pitää muistaa siellä ringissä, että on itse ihan yhtä kova kuin kaikki muutkin”

© Kuva: Getty Images

Krista Tervo heitti Porvoossa nuorten SM-kilpailuissa mainion MM-kilpailujen kenraaliharjoituksen. Hän pyörähteli toisen kerrallaan urallaan 70 metriä ja lisäksi kahdesti yli 69 metriä. Sen jälkeen hän on viimeistellyt kuntonsa valmentaja Jukka Vihtosen johdolla Suomessa.

– Valmentajan kanssa päätettiin, että valmistaudutaan MM-kilpailuihin kotona tutuissa oloissa ja tullaan tänne Dohaan riittävän aikaisin, että ehtii elimistö tottua lämpötilojen eroon, Tervo kertoo Urheiluliiton tiedotteessa.

Harjoitusheitot Dohan harjoituskentällä kertoivat Porvoon nuorten SM-kilpailujen jälkeen, ettei vire ole ainakaan kääntynyt laskuun.

– Tein todella hyviä harjoitusheittoja täällä. Ne olivat parhaalla tasolla, mitä harjoitusheitot ovat koskaan olleet, Tervo sanoo.

Tervo heitti kesäkuussa Jyväskylässä naisten Suomen ennätyksen 70,18 ja oli heinäkuussa 22-vuotiaiden EM-kilpailuissa kuudes. MM-tilastossa Tervo on ennätyksellään 30:s ja karsintaraja on 72 metriä.

– Nyt on naisilta tullut niin paljon tosi tasaista sarjaa ja tulosta, että vähän päälle 70 metriä saattaa riittää finaaliin, Tervo arvioi karsinnan tasoa.

Millä asenteella tuore SE-nainen MM-kilpailujen karsintarinkiin astelee?

– Pitää muistaa siellä ringissä, että on itse ihan yhtä kova kuin kaikki muutkin. Lähdetään nöyränä kisaamaan, muttei nöyristellä, Tervo kiteyttää.

Tervo heitttää karsintojen B-ryhmässä, joka aloittaa perjantaina noin klo 18.10.

Lähde: Urheiluliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.