Vapaaottelutähti Makwan Amirkhani teki todella rahakkaan jatkosopimuksen UFC:hen – ”Olen kovimmin palkattu”

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Vapaaottelija Makwan Amirkhani on tehnyt sopimuksen neljästä UFC-ottelusta. Ensimmäiseksi ”Maku” kohtaa New Yorkissa 2. marraskuuta UFC-rankingin sijalla 12 olevan Shane Burgosin.

Betsafe-sivusto haastatteli suomalaista kamppailusta.

Betsafe: Kerro hieman tulevasta vastustajastasi?

Makwan: No kyllä mä nyt jo sen nimen tiedän. Tää on vaan yksi kaveri mun matkalla kohti sitä suurinta unelmaa. New Yorkin jälkeen viimeistään KAIKKI tietävät mun nimen.

Betsafe: Kuinka ottelussa tulee käymään?

Makwan: Tähän tilaisuuteen tarvitaan mies, joka on hoitanut tonttinsa huolellisesti ja on valmis kohtaamaan kaiken mitä ”Nykissä” tulee vastaan. Mulla ei olen sen kummoisempaa jännitystä tähän matsiin, koska tiedän tämän päättyvän ensimmäisessä erässä mun edukseni. Tapahtumat on tarkoitettu menemään näin. Luojalla on minulle isompia pläänejä, ja tulen varastamaan koko show’n.

Betsafe: Teit uuden UFC-sopimuksen. Mitä voit kertoa siitä?

Makwan: Allekirjoitin juuri neljän ottelun jatkosopimuksen UFC:n kanssa. Nyt tullaan olemaan aktiivisia ottelemisen kannalta.

Betsafe: Tarkoittaako tämä, että mestaruus on neljän ottelun päässä vai onko tuossa jo mukana yksi ottelu, jossa puolustetaan mestaruutta?

Makwan: Kaikki kelpaa. Pääpointtina on se, että voitan kaikki neljä ottelua ja näin tulee käymään.

Betsafe: Uskallatko sanoa jotain sopimuksen arvosta? Uskotko tämän olevan arvokkain UFC-diili, jonka suomalainen on koskaan saanut?

Makwan Amirkhani: Sanon vaan, että olen kovimmin palkattu höyhensarjalainen, joka ei ole vielä edes rankingissa.

Betsafe: Onko ”Maku” mestari vuonna 2020?

Makwan: Kyllä on!!

Betsafe: Mitä se tarkoittaa käytännössä, että olet mestari vuonna 2020?

Makwan: Saattaa jäädä muutama treffi tekemättä, saatan olla poissa perhejuhlista, Makua ei ehkä näy nyt vähän aikaan Suomessa, saatan vastailla huonosti ihmisille sosiaalisessa mediassa… kaikelle on yksi sama syy, kohtalo. Jengi pitää mua hulluna, mut kuka ois uskonut mun pääsevän edes UFC:hen. Mun rukouksiin on vastattu!

Lähde: Betsafen tiedote

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS