Suomen naisten ykköspelaaja Oona Orpana (WTA-501) hävisi loppuottelun $15,000 ITF World Tennis Tourin kilpailussa Bulgariassa.

Toiseksi sijoitettu Orpana voitti neljä ottelua ilman erätappioita matkalla mestaruusotteluun. Lauantaisessa välierässä Orpana voitti slovakialaisen Michaela Kadleckovan 6-2, 6-1. Loppuottelussa Orpana kohtasi kolmanneksi sijoitetun 21-vuotiaan bulgarialaisen Petia Arshinkovan (WTA-533). Orpana tavoitteli kauden ensimmäistä kaksinpelin turnausvoittoaan ammattilaiskiertueella. Kotiyleisönsä edessä pelannut Arshinkova oli tällä kertaa kuitenkin etevämpi erin 6-0, 6-4.

– Tuntui kivalta siirtyä koville kentille, se alusta tuntuu ehkä itselle helpoimmalta. Pelini sujui koko viikon hyvin, erityisesti syöttöpeli toimi jokaisessa ottelussa, kertoi Orpana.

Tulevalla viikolla Orpana suuntaa Ranskaan, jossa hän pelaa $25,000 ITF-turnauksessa. Suomalainen sai suoran paikan pääsarjaan hyvin kuluneen viikkonsa johdosta.

Lähde: Tennisliitto