Suomalaisnaiset historialliseen suoritukseen Dohan MM-kisoissa – ”Se ei ollut yllätys”

© Kuva: Getty Images

Naisten 100 metrin aiturit Nooralotta Neziri, Reetta Hurske ja Annimari Korte juoksevat Dohan MM-kisojen välierissä sunnuntaina. Koskaan aikaisemmin kolme suomalaista aituria ei ole edennyt samoissa kisoissa MM-välieriin.

– Se ei ollut yllätys. Historiaa on Suomessa tehty tässä lajissa muutenkin tänä kesänä. Varmasti tsempataan kaikki toisiamme verkkakentällä sunnuntaina, Hurske kiteytti aituritrion tunteet.

Sunnuntaina välierissä on kolme erää. Loppukilpailuun niistä etenee erän kaksi parasta ja kaksi erien aikavertailusta. Korte juoksee ensimmäisessä erässä. Tämän kesän ajoilla hän on erässä Jamaikan Danielle Williamsin (12,32) ja Yhdysvaltain Nia Alin (12,55) jälkeen jaetulla kolmossijalla Hollannin Nadine Visserin kanssa.

Neziri on kakkoserässä ja erän tilastovertailussa seitsemäs. Erän tilastokärjet ovat Jamaikan Megan Tapper (12,43) ja Etelä-Afrikan Rikenette Steenkamp (12,63). Hurske on kolmoserän tilastoviitonen. Erän tilastokärjet ovat Jamaikan Janeek Brown (12,40), Nigerian Tobi Amusan (12,48) ja Costa Rican Andrea Vargas (12,68).

Lähde: Urheiluliitto


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.