Krista Pärmäkoski sijoittui hienosti toiseksi maastohiihdon maailmancupin 10 kilometrin perinteisen kilpailussa Rukalla. Norjalaistähti Therese Johaug voitti ylivoimaisesti kilpailun 30,1 sekunnin erolla suomalaiseen.

Pärmäkoski hiihti hyvää vauhtia koko matkan, mutta sai lopussa vetoapua Johaugista, joka hiihti hänet puolella minuutilla kiinni puolivälin jälkeen. Naiset tulivat maaliin rinta rinnan. Kolmanneksi maaliin saapui Venäjän Natalja Neprjajeva 14,3 sekuntia Pärmäkoskesta jääneenä.

– Johaugin vetoapu loppussa auttoi. Alku pitää vaan saada tulemaan vielä paremmin, Pärmäkoski sanoi Ylen haastattelussa.

Kerttu Niskanen hiihti toiseksi parhaana suomalaisena sijalle 10. Ero Johaugiin oli 1.07. Maailmancupin pisteille hiihti myös Johanna Matintalo, joka oli 25:s.