Anthony Joshua ja Andy Ruiz Jr. viimeistelevät kuntoaan raskaan sarjan nyrkkeilyn suuren uusintaotteluun. Kaksikko kohtaa joulukuun 7. päivä Saudi-Arabiassa, kun Joshua hakee revanssia kesäisen tappionsa jälkeen. Kumpikin ottelijoista on treenannut kovasti ja viime aikaisista kuvista on näkynyt, että Ruiz Jr. on selvästi aiempaa kevyemmässä kunnossa. Kiloja on karissut.

Vielä kesän ottelussa Kalifornian meksikaani oli melko pyöreässä kunnossa, josta hän sai etukäteen kritiikkiä. Hän saa myös tällä kertaa kritiikkiä painonsa suhteen. Nyrkkeilylegenda Mike Tyson ei ymmärrä, miksi Ruiz Jr. on lähtenyt muuttamaan toimivaa voittoreseptiä.

– En näe siinä mitää järkeä. Kaikki päättäkööt silti omista asioistaan. Olen sitä mieltä, että sellaisia asioita ei pidä lähteä korjaamaan, jotka eivät ole rikki, Tyson totesi kuvainnollisesti.

Hän uskoo, että Joshualla on hyvät saumat voittaa ottelu.

– Hän varmasti tietää, mitä ja miksi viimeksi tapahtui. Joshua on katsonut ottelun läpi yhä uudelleen ja uudelleen. Hän on älykäs kaveri. Hänen pitää luottaa siihen, että hän voi menestyä. Vain niin voi voittaa ottelun, Tyson spekuloi.

Tyson lisäsi perään, että Ruizin ei tarvitse lähteä muuttamaan mitään viime ottelusta.

Joshuan ja Ruiz Jr:n kohtaaminen on nähtävissä 7. joulukuuta Suomessa Viaplayn kautta. Ottelu on nähtävissä Pay-per-view-periaatteella hintaan 49,95€.

Lähde: Metro.co.uk