Muoniossa miesten sprinttihiihdon tuloslista karua luettavaa – Venäjä miehitti kuusi kärkisijaa

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Venäjä valloitti Oloksen tykkikisoissa miesten perinteisen sprinttikisassa peräti kuusi kärkisijaa. Venäjällä oli mukana kisoissa lähes paras miehistönsä, kun taas esimerkiksi Suomen maajoukkuehiihtäjistä ketään ei ollut mukana.

Muoniossa Aleksandr Bolshunov oli kisassa ykkönen niukasti ennen Aleksandr Terenteviä (+0,32) ja kolmanneksi tullutta Sergei Ardashevia (+0,35). Sijoille 4–6 ampaisivat Ilja Semikov, Andrei Sobakarev ja Anton Timashov.

Suomalaishiihtäjistä paras oli kahdentoista hiihtäjän joukkoon välieriin päässyt Lauri Mannila.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!