Muoniossa miesten sprinttihiihdon tuloslista karua luettavaa – Venäjä miehitti kuusi kärkisijaa

© Kuva: Getty Images
Jatkaako Patrik Laine pistetehtailua Anaheimiä vastaan? Lunasta talletusbonus!

Venäjä valloitti Oloksen tykkikisoissa miesten perinteisen sprinttikisassa peräti kuusi kärkisijaa. Venäjällä oli mukana kisoissa lähes paras miehistönsä, kun taas esimerkiksi Suomen maajoukkuehiihtäjistä ketään ei ollut mukana.

Muoniossa Aleksandr Bolshunov oli kisassa ykkönen niukasti ennen Aleksandr Terenteviä (+0,32) ja kolmanneksi tullutta Sergei Ardashevia (+0,35). Sijoille 4–6 ampaisivat Ilja Semikov, Andrei Sobakarev ja Anton Timashov.

Suomalaishiihtäjistä paras oli kahdentoista hiihtäjän joukkoon välieriin päässyt Lauri Mannila.

Jatkaako Patrik Laine pistetehtailua Anaheimiä vastaan? Lunasta talletusbonus!